Futbolculardan antrenman boykotu!

 Yönetimin 7’şer bin TL tutarındaki birikmiş primler ile kasım ayına ertelenen peşinat ve garanti ücretlerin bir bölümünü yatırmaması üzerine yeşil kırmızılı futbolcular, sabahki antrenmana çıkmadı.Sportif Direktör Hüseyin Hamamcı, boykot olayını doğrulay

Futbolculardan antrenman boykotu!

 Yönetimin 7’şer bin TL tutarındaki birikmiş primler ile kasım ayına ertelenen peşinat ve garanti ücretlerin bir bölümünü yatırmaması üzerine yeşil kırmızılı futbolcular, sabahki antrenmana çıkmadı.

Sportif Direktör Hüseyin Hamamcı, boykot olayını doğrulayarak, "Futbolcularla konuştum, ancak ikna edemedim. Yönetimin verdiği bir söz olduğunu, bunun tutulmasını istiyorlar. Durumu, yönetime bildirdik" dedi.

 
Ödeme yapılmaması nedeniyle 3 hafta önce de Tavşanlı Linyitspor deplasmanından önce kampa girmeyi reddeden yeşil kırmızılı futbolcuların kısa süre içerisinde ikinci kez eylem yapması, yönetimde büyük şaşkınlık yarattı.
 
Ankara’da bazı görüşmeler yapan Başkan Cihan Büyükoral’ın acil para arayışına girdiği, yönetimin en azından primleri ödeyerek zaman kazanmak istediği bildirildi. Karşıyaka sezon başından beri birikmiş borçların toplamının 2 milyon 500 bin TL’ye yaklaştığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler