Futbolculara maç öncesi para dopingi

Spor Toto 2'inci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Giresunspor, Fethiyespor deplasmanında alınan farklı yenilginin ardından açıklama yaparak lig sonuna kadar para almayacaklarını belirten Giresunspor'lu oyunculara zorlu Bozüyükspor maçı öncesi para doping

Futbolculara maç öncesi para dopingi

Spor Toto 2'inci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Giresunspor, Fethiyespor deplasmanında alınan farklı yenilginin ardından açıklama yaparak lig sonuna kadar para almayacaklarını belirten Giresunspor'lu oyunculara zorlu Bozüyükspor maçı öncesi para dopingi yapıldı. 

Dün akşam Eskişehir'e hareket etmeden önce oyuncuların hesaplarına para yatırıldığını söyleyen Gresunspor basın sözcüsü İbrahim Özkul, "Takımın içerisinde bulunduğu sıkıntılı ortamdan çıkması için elimizden geleni yapıyoruz. Futbolcularımızın da artık bir çıkış başlatmaları gerekiyor. Bizler futbolcularımıza güveniyoruz, bu zor maçta puan bekliyoruz" dedi. 
 
ÖZKUL, GALİBİYET BEKLİYOR 
 
Özkul, "Bizim için gerçekten çok büyük önem taşıyan bir maça çıkacağız. Buradan alacağımız skor çok önemli. Takımda hava son derece olumlu. Çocuklar olayın bilinci içerisinde. Ben galibiyet bekliyorum. Ama rakipten alınacak bir puanda çok işimize yarar" diye konuştu. Basın sözcüsü Özkul, ayrıca Bozüyükspor maçının kamp giderlerini eski yöneticilerden Osman Karahan'ın karşılayacağını belirterek kendisine teşekkür etti. 
 
Bu arada yeşil beyazlı ekip Bozüyükspor maçının hazırlıklarına Eskişehir'de yaptığı antrenmanla devam etti. Bugünkü çalışmalarını Şekerspor'un tesislerinde gerçekleştiren Giresunspor yarın Eskişehirspor tesislerinde çalışarak hazırlıklarını tamamlayacak. 
 
KAFİLEDE 25 OYUNCU BULUNUYOR 
 
Giresunspor'un Eskişehir'deki kamp kadrosunda 25 futbolcunun yer aldığı açıklandı. Kafilede şu oyuncular yer alıyor: Recep, Mehmet Akif, Süleyman, Veysel, Gökhan, Berkan, Cihan, Tayfun, Ramazan, Muhsin, Aydın, Hüsamettin, Mustafa, Uğur, Ümit, Yakup, Yasin, Sezer, Ergün, Zeki, Mutlu, Ömer, Atilla, Fatih, Sefa Akın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor