Futbolcular maç sonu ne dedi

Trabzonspor'un deplasman'da 1-0 kazandığı Kayserispor maçı sonrası Trabzonsporlu oyuncular Adrian, Aykut ve Abdulkadir şunları söyledi.Abdulkadir Özdemir:  "Rakibimizi 8 yıldır yenemiyorduk burada. Bugün bunu başardık. Avrupa kupalarında iyi bir hava yaka

Futbolcular maç sonu ne dedi

Trabzonspor'un deplasman'da 1-0 kazandığı Kayserispor maçı sonrası Trabzonsporlu oyuncular Adrian, Aykut ve Abdulkadir şunları söyledi.

Abdulkadir Özdemir:  "Rakibimizi 8 yıldır yenemiyorduk burada. Bugün bunu başardık. Avrupa kupalarında iyi bir hava yakalamıştık ancak bunu lige yansıtamıyorduk. Bugün galip geldik ve bu bizim için iyi bir motivasyon oldu. İnşallah daha da iyi olacağız. Kazandığımız için mutluyuz."

Aykut Demir:  “Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Buna oynamayanlar da dahil. İyi bir iş başardık. Üç puan hasretimiz vardı Kayseri’de. Zorlu bir mücadele oldu ve kazandığımız için mutluyuz.”

Adrian:  “Golün kaçıncı dakikada geldiğini bilmiyorum. Sürpriz oldu. Gerçekten önemli bir üç puan aldık ve mutluyuz. Maç içerisinde biraz defansif kaldığımız durumlar da oldu. Ancak diğer takımlardan 7 maç daha fazla oynadık. Biraz yorgunluğumuz da vardı. Bu nedenle bu maçın zorluk derecesi biraz fazlaydı bizim için. İki hafta önce Trabzonsporlu oyuncuların bu takımda oynamayı hak etmediğinin konuşulduğunu duydum. Ancak bugün bir şeyleri değiştirdiğimizi düşünüyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor