Futbolcular dışarıda soyundu

TOKAT'ta Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ile belediye arasındaki anlaşmazlık yüzünden soyunma odalarının bulunduğu tesisin kapıları kilitlenince amatör maç için gelen hakem ve futbolcular arabada soyundu.Tokat'ta 1'inci Amatör Futbol kümesi maçında Gençliksp

Futbolcular dışarıda soyundu

TOKAT'ta Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ile belediye arasındaki anlaşmazlık yüzünden soyunma odalarının bulunduğu tesisin kapıları kilitlenince amatör maç için gelen hakem ve futbolcular arabada soyundu.

Tokat'ta 1'inci Amatör Futbol kümesi maçında Gençlikspor ile Özel İdarespor takımları karşı karşıya geldi. Uzunburun tesislerinde oynanan karşılaşma öncesi her iki takımın oyuncuları ve maçın hakemleri karşılaşmanın oynanacağı yere geldi. Maça çıkmak için formalarını giymek isteyen hakem ve futbolcular soyunma odalarının bulunduğu spor salonuna gitti.

Fakat kapıların kilitli olduğu farkedilince soyunacak yer bulamayan hakem ve futbolcular maç saatinin yaklaşmasından dolayı çareyi araçlarında ve dışarıda soyunmakla buldu. Maçın hakemleri Bülent Duygulu, Sedat Karadeniz ve Birkan Tiryaki kendi otomobillerinin yanında soyunurken futbolcular ise bir minibüsün içinde soyunarak karşılaşmaya çıktı. Karşılaşmayı Özel İdarespor 1-0 kazandı. Sorunun yeni yapılan tesislerin devri konusunda Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ile Tokat Belediyesi arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklandığı belirtildi. Belediye tarafından Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne devredilmek üzere yapılan tesisin eksikleri nedeni ile teslim alınmaması üzerine belediyenin binayı kullanıma kapattığı öğrenildi.

Tokat Futbol İl Temsilcisi Şahap Kural, yaşananlara tepki göstererek, "Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nden yeni yapılan spor salonlarını teslim almak üzere bir kontrol ekibi geliyor. Gelen kontrol ekipleri binayı kontrol ediyorlar ve binada 10-15 tane eksik buluyorlar. Bu eksiklerin belediye tarafından tamamlanması istiyorlar. 'Tamamlanmadan biz teslim alamayız' diyorlar. Bu arada da kısasa kısas gibi Belediye de 'Siz almıyorsanız ben de kapılarını kapatıyorum' diyor. Burası iki defa büyük bir törenle açıldı. Açılışı yapılan bir tesisin kapılarına kilit vurulmasını siz değerlendirin" dedi.

Kapıların kilitli olmasından dolayı futbolcuların dışarıda soyunmak zorunda kaldığını söyleyen Kural, "Bugün gerçekten amatörlerin göz yaşlarının döküldüğü bir gün oldu ve Türkiye'de bir ilk yaşanıyor. Tokat'ta amatör spor kulüpleri çok zor şartlar altında görevlerini yürütmekte. Şimdi birde Uzunburun'da kapılar kapatılarak amatörlerin sırtına hançer vuruldu. Amatörlerin sokağa atıldığı bir günü yaşıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor