Futbolcu tecavüzden tutuklandı

 Fransa’nın Olympic Lyon takımında forma giyen Gomis’in Salı gününü Çarsamba’ya bağlayan gece Cesena oyuncusu Yohan Benalouane ile birlikte eve getirdikleri 38 yaşındaki bir kadına zorla tecavüz ettikleri için gözaltına alındıkları polis tarafından açıkla

Futbolcu tecavüzden tutuklandı

 

Fransa’nın Olympic Lyon takımında forma giyen Gomis’in Salı gününü Çarsamba’ya bağlayan gece Cesena oyuncusu Yohan Benalouane ile birlikte eve getirdikleri 38 yaşındaki bir kadına zorla tecavüz ettikleri için gözaltına alındıkları polis tarafından açıklandı. 

Gomis ve Benaloune suçlamaları kabul etmiyor. Tecavüze uğradığı iddia edilen kadının ise bir arkadaşı ile karakola gelip şikayette bulunduğu ve bunun üzerine gözaltı işlemi yapıldığı belirtildi.

 

Mağdur olduğunu belirten kadının iki erkek ile birden cinsel ilişkiye rıza vermediği için bu duruma zorlandığı iddia ediliyor. Dava ile ilgili olarak mahkeme günü ve futbolcularla kadının yüzleşmesi bekleniyor.

 

Fenerbahçe iki sezon önce Gomis için kulübü Lyon ile anlaşmaya varmış fakat Gomis, Fenerbahçe'ye gelmeyi reddettiği için bu transfer sonuçlanmamıştı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor