Futbol şenliği sürüyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), ülke genelindeki il ve ilçe merkezlerinde faaliyet gösteren futbol kulüpleri ile bu kulüplerin yakın çevrelerinde bulunan ilköğretim okulları arasında işbirliği sağlanmasına yönelik hayata geçirdiği TFF-Kulüp-Okul fut

Futbol şenliği sürüyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), ülke genelindeki il ve ilçe merkezlerinde faaliyet gösteren futbol kulüpleri ile bu kulüplerin yakın çevrelerinde bulunan ilköğretim okulları arasında işbirliği sağlanmasına yönelik hayata geçirdiği TFF-Kulüp-Okul futbol eğitim organizasyonu, futbol şenlikleriyle sürüyor.

 

TFF'den yapılan açıklamaya göre, 8 ile 11 yaş arasındaki öğrencilere yönelik projenin pilot olarak düzenlenen projenin uygulamasına Eskişehirspor, Kardemir Karabükspor, Trabzonspor, Elazığspor, Göztepe, Kayseri Erciyesspor, Sakaryaspor, Balıkesirspor, Denizli Belediyespor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor ve Kozan Belediyespor kulüpleri ile 150'nin üzerinde ilköğretim okulu katılıyor.

Şenliğe katılan futbolcu adaylarının gelişimlerinin de TFF tarafından oluşturulan kayıt sistemiyle izleneceği belirtiliyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor