Futbol Sahasının yıllık bakımı yapıldı

Trabzon Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından 2007 yılında 1.Karadeniz Spor oyunları kapsamında yapılan tesis Trabzon futboluna ev sahipliği yapıyor. Sentetik Futbol Sahasının granül, kumlama ve bakımı fırçalama bakımı yapıldı.Futbol gelişiminde Trab

Futbol Sahasının yıllık bakımı yapıldı

Trabzon Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından 2007 yılında 1.Karadeniz Spor oyunları kapsamında yapılan tesis Trabzon futboluna ev sahipliği yapıyor. Sentetik Futbol Sahasının granül, kumlama ve bakımı fırçalama bakımı yapıldı.

Futbol gelişiminde Trabzon ’da büyük rol üstlenen Yavuz Selim Futbol Sahası beş yıl aradan sonra ilk bakımı yapıldı. Bu dönem içersinde hiç bir aksaklığın yaşanmadığı saha için 10 tona yakın kauçuk kullandığı belirtildi.

Vakfıkebir, Beşikdüzü sentetik sahasının bakımının yapıldığını söyleyen Trabzon Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Rahman Sarıkoç Arsin sentetik sahasının da yakında tamamlanaçağını olumsuz hava şartlarına rağmen futbol müsabakalarına ev sahipliği yapan sentetik sahanın zeminlerimizde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığınız sözlerine ekledi.
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor