Futbol Köyüne ilgi fazlaydı

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Türkiye’de yedi ilde uygulamaya konulan Futbol Köyü Projesi Erzurum’da da start aldı. İdari ve Teknik Koordinatör Coşkun, “İlimizde ikinci kez düzenlenen Futbol Köyü Projesi’ne 26 ilden 80 yetenekli çocuk katıl

Futbol Köyüne ilgi fazlaydı

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Türkiye’de yedi ilde uygulamaya konulan Futbol Köyü Projesi Erzurum’da da start aldı. İdari ve Teknik Koordinatör Coşkun, “İlimizde ikinci kez düzenlenen Futbol Köyü Projesi’ne 26 ilden 80 yetenekli çocuk katılıyor” dedi. 

Türkiye Futbol Federasyonu Erzurum’da ikinci kez Futbol Köyü Projesi başlattı. Futbol Köyü Projesi Yurt-Kur Bölge Müdürlüğü tesislerinde başladı. 01-10 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Futbol Köyü Projesi kapsamında 80 çocuk futbol eğitimin yanı sıra çeşitli etkinliklere tabi tutuldu. Erzurum’da TFF tarafından ikincisi düzenlenen Futbol Köyü Projesinde Ordu’dan Hakkari’ye toplam 26 ilden 2000 doğumlu 80 sporcu katılıyor. TFF Bölge Antrenörü ve projenin İdari ve Teknik Koordinatörü Kemal Coşkun, kampta 80 yetenekli çocuğun 8 antrenör nezaretinde Futbol Eğitimi aldığını söyledi. Türkiye’de Erzurum’un yanı sıra Sinop, Nevşehir, Gümüşhane, Isparta, Kocaeli ve Sakarya’da başlatılan Futbol Köyü Projesine büyük önem verdiklerini ifade eden Coşkun, futbol eğitim çalışmalarının uygulamalı bölümünü ise Atatürk Üniversitesi Stadı’nda yaptıklarını vurguladı. bu projenin Türk futbolu adına çok önemli bir kilometre taşı olacağını ve yıllar boyu süreceğini belirten Kemal Coşkun, böyle bir projeyi uygulayan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Coşkun, “Bize kapılarını açan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ile Yurt-Kur Bölge Müdürü Yahya Pasinlioğlu’na da teşekkür ediyoruz” dedi.

FUTBOL KÖYÜ İLE GELECEĞE HAZIRLANIYORLAR

Futbol Köyü İdari ve Teknik Koordinatörü Kemal Coşkun, 2000 doğumlu 80 çocuğun futbol eğitimi aldığını ve geleceğe hazırlandıklarını belirterek, çalışmaların çok iyi geçtiğini söyledi. Erzurum’dan da kursta Coşkun’un yanı sıra Savaş Başçoban ve Alpaslan Topçu’da yer alıyor. Erzurum’da 01- 10 Temmuz 2012’de gerçekleştirilecek Futbol Köyü’nde çocuklara futbol eğitiminin yanı sıra satranç eğitimi, çevre bilinci, ilk yardım ve fair play konularında eğitim verildi. TFF Futbol Köyü Teknik ve İdari Koordinatörü Kemal Coşkun, proje kapsamında 1 doktor, iki psikolog ve bir de rehber eğitimcisinin bulunduğunu sözlerine ekledi.

 

futbol.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor