Futbol Grup Müsabakaları Trabzon da

2012-2013 Eğitim Öğretim yılı Okul sporları Genç Erkekler Futbol Grup Müsabakaları Trabzon da başladı. Yavuz Selim Futbol Sahasında yapılan açılış töreninde bir konuşma yapan Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç tüm sporculara başarı dileğinde bulu

Futbol Grup Müsabakaları Trabzon da

2012-2013 Eğitim Öğretim yılı Okul sporları Genç Erkekler Futbol Grup Müsabakaları Trabzon da başladı. Yavuz Selim Futbol Sahasında yapılan açılış töreninde bir konuşma yapan Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç tüm sporculara başarı dileğinde bulundu.

Bu tür müsabakaların iller arası diyalogu arttırdığa dikkat çeken Kırbaç, Trabzon olarak bu tür bir organizasyonlara ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. 
 
14-16 Ocak 2013 tarihleri arasında yapılacak olan müsabakalar Trabzon Yavuz Selim Futbol Sahası, ASKF Futbol sahası, Yomra Sentetik Futbol sahası, Çağlayan Futbol sahası ile Söğütlü Sentetik futbol sahalarında oynanacak.
 
Üç grup halinde oynanacak olan müsabakalarda A grubunda İstanbul, Amasya, Kırşehir, Tokat, B grubunda Rize, Bayburt, Gümüşhane, Çorum, C Grubunda Giresun, Samsun, Trabzon ve Ankara illerinde dereceye giren okullar katılıyor.
 
Açılışı törenine Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Adanan Köseoğlu, Spor şube Müdürü Birdal Öztürk Okul Sporları İl Temsilcisi Yunus Ali Civil ve diğer protokol üyeleri katıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor