Fuat Çapa'dan Güneş'e övgüler

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, yarın karşılaşacakları Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş'in genç teknik adamlara örnek olduğunu belirterek, ''Dünya üçüncüsü bir teknik adama rakip olmak gurur verici'' dedi.Fuat Çapa yaptığı açıklamada

Fuat Çapa'dan Güneş'e övgüler

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, yarın karşılaşacakları Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş'in genç teknik adamlara örnek olduğunu belirterek, ''Dünya üçüncüsü bir teknik adama rakip olmak gurur verici'' dedi.

Fuat Çapa yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un Spor Toto Süper Ligin iyi kadrolarından birine sahip olduğunu, puan cetvelinde bulundukları yerin ise ancak Şampiyonlar Ligi nedeniyle artan maç trafiğiyle açıklanabileceğini söyledi.

Tecrübeli ve kaliteli oyunculardan kurulu bir takımla karşılaşacaklarını vurgulayan Çapa, maçta dünya üçüncüsü bir teknik adama rakip olmaktan ayrıca gurur duyduğunu kaydetti. Şenol Güneş'in gerek taktik bilgi ve becerisiyle, gerekse de saha kenarındaki duruşu ve demeçleriyle kendisi gibi genç teknik adamlara örnek olduğunu ifade eden Çapa, Fatih Terim, Şenol Güneş, Mustafa Denizli gibi isimlerin Türk futboluna katkılarının önemine dikkati çekti.

Trabzonspor'un kadro eksikliği problemi yaşamayacağı ve eksik oyuncuların yerlerini doldurulacak bir kadroya sahip olduğu değerlendirmesini yapan genç çalıştırıcı, şöyle devam etti:   

''Biz ise bazı pozisyonlar için adeta yeni alternatifler yarattık. Cem Can, Mehmet Sedef, Mehmet Akgün gibi futbolcularımız kendi mevkilerinde oynamıyorlar. Ama bu zorunluluk onların CV'lerini zenginleştirdi. Belki ilerleyen haftalarda bizim alternatiflerimizi de zenginleştirecek.''

Karşılaşmanın hem rakipleri, hem de kendileri için önemli olduğunu söyleyen Fuat Çapa, ''Aramızdaki puan farkı bu maçın iddiasını ortaya koyuyor. Biz sezonun ilk yarısındaki son iki maçımıza daha rahat çıkmak istiyoruz. Onların da önlerinde önemli maçlar var. Bu yüzden yarın taktiksel anlamda kaliteli bir maç olacağını düşünüyorum'' diyerek, sözlerini tamamladı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor