F.Tekke transferi kafaları karıştırdı

Trabzonspor'un eski gol kralı Fatih Tekke'nin yuvaya dönüşü gerçekleşmedi. Ancak kafalarda çok soru işareti kaldı. Trabzonspor'un efsane golcüsü Fatih Tekke'nin takıma dönüşüne  yönetim yeşil ışık yakmadığı iddialarının yanı sıra görüşmenin Fatih'in değil

F.Tekke transferi kafaları karıştırdı

Trabzonspor'un eski gol kralı Fatih Tekke'nin yuvaya dönüşü gerçekleşmedi. Ancak kafalarda çok soru işareti kaldı.

 

Trabzonspor'un efsane golcüsü Fatih Tekke'nin takıma dönüşüne  yönetim yeşil ışık yakmadığı iddialarının yanı sıra görüşmenin Fatih'in değil bir başka ismin transferi ile ilgili olduğu iddialarıda ortaya atıldı .

 

Bir çok belirsizliğin yaşandığı transferde Fatih Tekke'nin Teknik direktör Şenol Güneş'le görüştüğü  ve Trabzonspor formasını giymeye  hazır olduğununu söylediğide iddia edildi

 

İki yıl önceki sözleri unutulmadı


Şenol Güneş’in son kararı yönetime bıraktığı Fatih Tekke transferinin gerçekleşmemesinde ki en büyük etkenin bu futbolcunun yönetimle ilgili sözleri olduğu iddia edildi.

 

İki sezon önce Zenit'ten ayrıldığı dönemde "Yönetimde benim kadar Trabzonspor'lu var mıdır?" sözlerini kullandığı bir basın toplantısı düzenleyen Fatih Tekke'nin transferine bu sözler engel oldu.

 

Fatih'in 20 Ocak 2010'da düzenlediği basın toplantısından sonra Sadri Şener, "Ben burada olduğum sürece Fatih Tekke bu kapıdan içire giremez" demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor