Fred cephesinden TS açıklaması!

Başarılı futbolcu twitter hesabından yaptığı açıklamada birçok teklif aldığını ancak takımında kalacağını açıklamıştı.Bu kez sözü Fluminense'nin CEO'su Rodrigo Caetano aldı. Trabzonspor'dan bir teklif almadıklarını söyleyen idareci oyuncuyu bırakmayı düşü

Fred cephesinden TS açıklaması!

Başarılı futbolcu twitter hesabından yaptığı açıklamada birçok teklif aldığını ancak takımında kalacağını açıklamıştı.

Bu kez sözü Fluminense'nin CEO'su Rodrigo Caetano aldı. Trabzonspor'dan bir teklif almadıklarını söyleyen idareci oyuncuyu bırakmayı düşünmediklerini kaydetti.

Takımında yıllık 1 milyon euro kazanan tecrübeli futbolcunun sözleşmesi 2015 yılına kadar devam ediyor


FRED'DEN TRANSFER AÇIKLAMASI!

Oyuncu kendisine ait Twitter adresinden yaptığı açıklamada, "Çok fazla kulüpten talep var ancak ayrılmak istemiyorum. Niyetim bu yönde" sözlerini kullandı.

Fred yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:

"Daha önce de defalarca söylediğim gibi kariyerimi Fluminense'de sonlandırmak istiyorum. Umarım böyle de olur."

GOL MAKİNESİ

29 yaşındaki Brezilyalı golcü 2009 yılından bu yana Fluminense forması giyiyor. Brezilya Milli Takımı'nın da forveti olan Fred bu sezon mahalli ligde takımı adına 7 maçta forma giydi ve 2 gol attı. Süper Lig'de ise 4 maçta rakip ağları 2 kere sarstı.

Adı Trabzonspor'la anılan Fred geride kalan sezon ise 28 maçta 20 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor