Fransız atlet maskot kızı toklatladı

     Bitiş çizgisini geçtikten sonra kendisini kutlamaya gelen maskot kızı tokatlayan Mahiedine Mekhissi-Benabbad büyük şaşkınlak yarattı. 8.33.23 derecesini kutlarken önüne gelip hediyesini vermeye çalışırken bir anda art arda tokat yiyen 14 yaşındaki kı

Fransız atlet maskot kızı toklatladı

 

 

 

 

 

Bitiş çizgisini geçtikten sonra kendisini kutlamaya gelen maskot kızı tokatlayan Mahiedine Mekhissi-Benabbad büyük şaşkınlak yarattı. 8.33.23 derecesini kutlarken önüne gelip hediyesini vermeye çalışırken bir anda art arda tokat yiyen 14 yaşındaki kız neye uğradığını şaşırdı. Atletizm severlerin gözü önünde yaşanan bu olay yöneticilerin de tepkisini çekti.

 

Şampiyona direktörü Mika Muukka bu davranışın kabul edilemez olduğunuı söyleyerek konuyu Avrupa Atletizm Federasyonu'na taşıyacağını açıkladı. 27 yaşındaki aynı atlet geçen yıl Monaco'da düzenlenen bir yarışmada 1500 metre bitiş çizgisinde vatandaşı Medhi Baala kavga etmiş ve 10 ay ceza almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler