Fotomaç'ın Çirkin Tavrı

Trabzonspor kulübü Fotomaç Gazetesi'ni Sadri Şener'i yıpratmaya yönelik  maksatlı ve amacını aşan haber ve manşetler nedeniyle eleştirdi. Bordo mavili kulüp  resmi internet sitesinden konu ile ilgili bir açıklama yaptı Trabzonspor Resmi İnternet sitesinde

Fotomaç'ın  Çirkin Tavrı

Trabzonspor kulübü Fotomaç Gazetesi'ni Sadri Şener'i yıpratmaya yönelik  maksatlı ve amacını aşan haber ve manşetler nedeniyle eleştirdi. Bordo mavili kulüp  resmi internet sitesinden konu ile ilgili bir açıklama yaptı

 

Trabzonspor Resmi İnternet sitesinden yapılan açıklama aynen şu şekilde : 

 

"Ulusal anlamda yayın yapan Fotomaç Gazetesi’nin özellikle son günlerde Başkanımız Sadri Şener’e yönelik izlediği politika ve kullandığı manşetler dikkatimizden kaçmamaktadır. 

Normal eleştiri sınırlarını aşan, seviye üslubunun üzerine taşan söz konusu manşet ve yorumlar, Başkanımız’a dolayısıyla da kulübümüze yönelik bir itibarsızlaştırma girişimi olarak algılanmaktadır. 

Sayın Sadri Şener’in kişiliğinin elbette makul ve uyarıcı eleştirileri olgunlukla karşılayabilecek, gerektiği durumlarda da özeleştirici yapmasını sağlayacak bir olgunlukta olduğu hem kendisini yakından tanıyanlar hem de futbol kamuoyunun büyük çoğunluğu tarafından bilinmektedir.

Fotomaç Gazetesi’nin gözünden kaçan bir diğer nokta ise Şener döneminde kulübümüzün yeniden kazandığı irtifa ve başarılardır. 

Ligde şampiyonluğu getiren dereceyi elde eden, Ziraat Türkiye Kupası ile Süper Kupayı kazanan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ülkemize büyük gurur yaşatan ve son derece başarılı bir süreç geçiren takımın Başkanı olan Sayın Sadri Şener’e yönelik bu tarz gayretlerin kamuoyu nezdinde de hiçbir inandırıcılığı bulunmamaktadır.

Bu başarıları elde eden takımı oluşturan da Sayın Şener’in başında olduğu yönetimlerdir. 

Kulübümüz hiçbir kurum ve kuruluşa karşı önyargılı yaklaşım içerisinde değildir. Bugün üslubu nedeniyle eleştirdiğimiz Fotomaç Gazetesi ülke futbolunu meşgul eden malum sürecin yaşandığı dönemlerde sergilediği objektif tavırla tarafımızdan övgü almış, bu görüş tarzı bizzat kurumu yönetenlere yazılı ve sözlü yollarla iletilmiştir.

Elbette övgünün olduğu yerde eleştiri de olmalıdır. Bugün yaptığımız; maksatlı gördüğümüz manşetlere karşı bu eleştiri hakkımızın kullanılmasıdır, yoksa sorumlu medya mensuplarının sağduyulu değerlendirmelerinden rahatsızlık duyulması değildir. 

Bu önemli detayın iyi algılanacağını umuyor, görüşlerimizi bu şekliyle kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.
"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler