Forvet ne zaman geliyor?

 Bordo-Mavililer'in tek hedefi, alınacak yeni forvetin 19 Temmuz'daki Derry City maçında sahada olmasını sağlamakSürpriz bir şekilde Batuhan Karadeniz’e imza attırarak transfere başlayan Trabzonspor, daha sonra sessizliğe bürünmüştü. Medyada sürekli kulüb

Forvet ne zaman geliyor?

 Bordo-Mavililer'in tek hedefi, alınacak yeni forvetin 19 Temmuz'daki Derry City maçında sahada olmasını sağlamak


Sürpriz bir şekilde Batuhan Karadeniz’e imza attırarak transfere başlayan Trabzonspor, daha sonra sessizliğe bürünmüştü. Medyada sürekli kulübün ekonomik açıdan zor günler geçirdiği yönünde haberler çıktığı için taraftarların umudu azalıyordu. Ancak başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Kimse merak etmesin. Transfer yapacak paramız var” dedi. Ertesi gün Aykut Demir, Gençlerbirliği kampından özel helikopterle alındı, özel uçakla Trabzon’a gitti ve imzayı attı. Taraftarlar büyük bir sevinç yaşadı. Trabzonspor Yönetimi’nin durmaya hiç niyeti yok. Bordo-Mavililer’de hedef artık yeni bir golcüyü takıma katmak.

Kritik tarih 13 Temmuz

Taraftarların bu transfer için fazla beklemesine gerek kalmayacak. Çünkü Trabzonspor’un tek hedefi, yeni alınacak forveti 19 Temmuz’da Derry City ile Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak olan ilk mücadelede sahaya çıkartmak. Bunun için de transferin, UEFA’ya kadro listesinin verileceği tarih olan 13 Temmuz’a kadar tamamlanması kaçınılmaz görünüyor. Yönetim bu hafta içerisinde yeni golcüye de imza attırıp, taraftarlarına yeni bir sevinç yaşatmaya kararlı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler