Formamız yeter!

Trabzonspor'un genç futbolcularından Soner Aydoğdu, bordo - mavili formanın her zaman şampiyonluğa oynayacağını söyledi.Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor'da teknik heyet ve futbolcular, barbekü partisinde bi

Formamız yeter!

Trabzonspor'un genç futbolcularından Soner Aydoğdu, bordo - mavili formanın her zaman şampiyonluğa oynayacağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor'da teknik heyet ve futbolcular, barbekü partisinde bir araya geldi. Organizasyonda genç futbolcu Soner Aydoğdu'nun doğum günü bu kez pasta kesilerek kutlandı. Pastasının mumlarını üfledikten sonra kaptan Tolga'nın elinden ilk dilimi yiyen Soner'in konuşması arkadaşları tarafından sık sık alkışlarla kesildi.

Soner Aydoğdu, yaptığı açıklamada çok yoğun çalıştıklarını belirterek, "Günde çift idman yapıyoruz. Herkes her şeyin bilincinde. 12 Ocak'ta bir kupa maçımız var. Fiziksel ve beyinsel olarak o maça hazır olmak için buradayız. Bu kampı iyi değerlendirip ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz." dedi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in bir futbolcunun olacağı varsa genç yaşta kendini gösterir yönündeki ifadelerinin sorulması üzerine Soner, "Tabii ki hocama katılıyorum. Geçen sene kendimi gösterdim ki buraya geldim. Bu sene çok şanssız sakatlıklar yaşadım. Ben altyapıyla birlikte 10 yıl Gençlerbirliği'nde oynadım. Bir tane sakatlığım olmadı. İlk geldiğim yılda iki şanssız sakatlık geçirdim." ifadelerini kullandı.

Soner, hedeflerinin büyük olduğunu ve çalışıp Trabzonspor'a faydalı olmak istediğini ve ikinci yarıya takımı gibi kendisinin de farklı başlayacağını kaydetti. Şampiyonluk şanslarının olup olmadığı yönündeki bir soruya ise genç futbolcu şöyle cevap verdi:

"Şampiyonluğun çok da uzağında değiliz. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaparsak, kaybedilmiş bir şey yok. Trabzon forması her zaman şampiyonluğa oynar. Bu yüzden sonuna kadar mücadeleye varız. Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası da var kupayı da kaldırmak istiyoruz."

Soner, gol yollarında çektikleri sıkıntıya da değinerek, "Takım olarak defans ve hücum yapıyoruz. Sırf forvet hattı değil onu hep beraber oturup düşünmemiz lazım. Takım olarak defans yapıyorsak, takım olarak da hücum yapmalıyız." sözleriyle açıklamasını tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler