Formamı korumalıyım

Spor TotoSüper Ligi'nin ilk haftasında Beşiktaş ile oynanankarşılaşma da sürpriz birşekilde yedek kulübesinde oturan Adrian Mierzejewskiise FK Kukesi maçınıkazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Adrian, Beşiktaş maçında oynamayışının hocanın kararı

Formamı korumalıyım

Spor TotoSüper Ligi'nin ilk haftasında Beşiktaş ile oynanankarşılaşma da sürpriz birşekilde yedek kulübesinde oturan Adrian Mierzejewskiise FK Kukesi maçınıkazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Adrian, Beşiktaş maçında oynamayışının hocanın kararı olduğunu ve buna da saygı duyduğunu ifade ederek, "Beşiktaş maçı geçti. O hocamızın kararıydı. Bugün birşans buldum, hocamıza ilk 11'de yerimin olduğunu kanıtlamak istedim. Bir gol attım ve bir asist yaptım. Hocamıza ilk 11'de yerimin olduğunu gösterdim. Umarım bundan sonra da aynı performansımı sürdürürüm. Takımda iyi bir rekabet var ve formamı korumam gerekiyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor