Forma kimin olacak?

Ancak forvet bölgesinde kime görev vereceği konusunda hâlâ kararsız.%50 JankoŞenol Güneş’in yıldızının barışmadığı Marc Janko, Tolunay Kafkas’ın da gözüne giremedi. Kafkas, kupadaki Eskişehirspor mücadelesinde Avusturyalı’yı ilk 11’de oynattı, 84 dakika s

Forma kimin olacak?

Ancak forvet bölgesinde kime görev vereceği konusunda hâlâ kararsız.

%50 Janko

Şenol Güneş’in yıldızının barışmadığı Marc Janko, Tolunay Kafkas’ın da gözüne giremedi. Kafkas, kupadaki Eskişehirspor mücadelesinde Avusturyalı’yı ilk 11’de oynattı, 84 dakika sahada kaldı. Ancak Gaziantepspor mücadelesinde Janko yedek kulübesinde oturdu. Sivasspor deplasmanında ise kadroda yer almadı. Buna rağmen Kafkas, Fenerbahçe maçında kendisinden yararlanmayı planlıyor. Hem tecrübesi, hem bu tarz maçlara alışık olması hem de kanatlardan gelen ataklardaki etkinliği nedeniyle Marc Janko, bir adım önde.

%40 Emre

Trabzonspor bu sezon bu kadar kötü bir performans sergilemeseydi, Emre Güral ciddi bir patlama yapabilirdi. Ancak istikrarsız sonuçlar nedeniyle genç forvete yeteri kadar şans tanınmadı. Yine de Emre görev yaptığı maçlarda kalitesini fazlasıyla belli etti. Tolunay Kafkas da 23 yaşındaki golcüyle yakından ilgileniyor. Belki de önümüzdeki sezon 11’in değişilmezlerinden biri olacak. 44 yaşındaki çalıştırıcı, Fenerbahçe maçında da onu oynatmayı ciddi ciddi düşünüyor. Ancak bu tarz gerilimi yüksek maçlarda daha önce görev almadığı için Emre konusunda kararsızlık yaşıyor.

%10Henrique

Bordo-Mavililer’in son yıllardaki en büyük transfer fiyaskolarından biri. Şenol Güneş sezonun ilk yarısında kendisine birçok kez şans tanıdı ancak hep hayal kırıklığı yaşattı. Yönetim devre arasında ucuza satmaya yanaşmayınca elde kaldı. Genç olması nedeniyle Tolunay Kafkas da Sambacı’ya şans tanıdı. Ancak yine performansıyla taraftarları çıldırttı. Özellikle Sivasspor maçındaki görüntüsünün ardından, Fenerbahçe maçında kadroya girmesi bile zor görünüyordu. Halil’in eşinin rahatsızlığı nedeniyle hafta içerisinde Almanya’ya gitmesi sonrası, Henrique’nin kadroya girme umutları arttı, ama ilk 11’de oynaması çok zor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor