Flaş! Erdoğan-Platini ile konuşacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çok sevdiği Fenerbahçe’sini kurtarmak için mi UEFA başkanı ile toplantı gündemi dışında bir araya gelecek.Haber ajansları bugün, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 Mart'ta yapılacak olan UEFA Toplantısı için İstanbul'a gele

Flaş! Erdoğan-Platini ile konuşacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çok sevdiği Fenerbahçe’sini kurtarmak için mi UEFA başkanı ile toplantı gündemi dışında bir araya gelecek.

Haber ajansları bugün, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 Mart'ta yapılacak olan UEFA Toplantısı için İstanbul'a gelecek olan UEFA Başkanı Michel Platini ile gündem dışı bir araya geleceğini duyurdu.

 

Türk futbolunun kritik bir süreçten geçtiği, şike davası ve kulüplere verilecek cezaların tartışıldığı bir ortamda herkes Avrupa futbolunun patronu ile Başbakan Erdoğan arasındaki bu buluşmaya kilitlendi.

22 Mart'ta yapılacak 36.UEFA Kongresi için İstanbul’a gelecek olan Başkan Michel Platini, Başbakan Erdoğan’ ile toplantı gündemi dışında Erdoğan’ın Dolmabahçe Sarayı’ndaki ofisinde bir araya gelecek.

 

UEFA Başkanı Michel Platini’nin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası seçimindeki tutumundan rahatsızlık duyduğu bilinen Başbakan Erdoğan gündem dışı toplantıda Platini’ ile yapacağı görüşmede şikeden yargılanan Fenerbahçeyi kurtarma konusunun masaya yatırılması bekleniyor.

 

Erdoğan 23 Şubat 2011’de Ankara’ya gelerek UEFA başkanlık seçimi için oy isteyen Fransız yöneticiyi kırmamış ve kendisine destek sözü vermişti . Aynı toplantıda UEFA ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında ki temasları yürüten Genel Sekreter Gianni Infantino da hazır bulunmuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Platini arasında İstanbul’da gerçekleşecek randevu, büyük bir kaos yaşayan Türk futbolunun ve Fenerbahçe’nin kaderine yön verme açısından büyük önem taşıyacağa benziyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor