Fırtınanın kalesi sağlamda

Trabzonspor'un geçen sezon olduğu gibi bu sezonda kaleci yönünden sorun yaşamayacağı ortada.Geçen sezon Türkiye'nin en iyi iki kalecisi Onur Recep Kıvrak ve Tolga Zengin'in koruduğu kale yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un yine en güvenli bö

Fırtınanın kalesi sağlamda

Trabzonspor'un geçen sezon olduğu gibi bu sezonda kaleci yönünden sorun yaşamayacağı ortada.

Geçen sezon Türkiye'nin en iyi iki kalecisi Onur Recep Kıvrak ve Tolga Zengin'in koruduğu kale yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un yine en güvenli bölgesi olmayı sürdürecek. Üçüncü kaleci durumundaki Zeki Ayvaz ve takıma 1461 Trabzon'dan Mustafa Reşit Akçay tarafından katılan Fatih Öztürk, alt yapıdan çağırılan ibrahim ve Mert ile birlikte Kaleci antrenörü Alper Boğuşlu nezaretinde sıkı bir çalışma temposu yakaladılar.

Tolga ve Onur arasındaki dostluk zaten biliniyor fakat diğer oyuncuların da birbirlerine çabuk uyum sağladıkları ve aralarınra parmak ısırtacak türden bir arkadaşlık bağı oluştuğu gözleniyor.

 

1.20130706112556.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler