Fırtına'dan bir ilk!

Süper Lig’de 30. haftanın kapanış maçında Trabzonspor, Eskişehirspor’u deplasmanda mağlup ederek bu sezon 2. kez üst üste iki maç kazandı. Mücadeleye oldukça hızlı başlayan Bordo-Mavililer Adrian’ın henüz 5. dakikada attığı süper frikik golüyle 1-0 öne ge

Fırtına'dan bir ilk!

Süper Lig’de 30. haftanın kapanış maçında Trabzonspor, Eskişehirspor’u deplasmanda mağlup ederek bu sezon 2. kez üst üste iki maç kazandı. Mücadeleye oldukça hızlı başlayan Bordo-Mavililer Adrian’ın henüz 5. dakikada attığı süper frikik golüyle 1-0 öne geçti. Bu golle birlikte oldukça rahatlayan ve oyunu kontrolü altında tutan Trabzonspor 3 puanı hanesine yazdırarak puanının 40’a yükseltti.

Maç bitti, kavga çıktı

Mücadelenin uzatma dakikalarında Eskişehirspor’un kazandığı korner vuruşunda kaleci Boffin de Trabzonspor ceza sahasına kadar geldi. Köşe vuruşundan gelen topu Mustafa Yumlu uzaklaştırırken, Belçikalı kaleci ile Mustafa çarpıştı. Çıkan tartışmaya diğer futbolcular da katılınca ceza sahası içinde arbede yaşandı. Ancak Cüneyt Çakır bu pozisyon sonrası kartlarına başvurmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor