Fırtına kritik virajda

Avrupa Ligi'ne zaferle başlayan Bordo-Mavililer'i, milli ara öncesi birbirinden zorlu 4 maç bekliyor. Fırtına'nın tek hedefi ise bu periyodu en az kayıpla atlatıp, takımdaki havayı yüksek tutmak. Bu sezon büyük hedefleri olan Trabzonspor, bu haftayla birl

Fırtına kritik virajda

Avrupa Ligi'ne zaferle başlayan Bordo-Mavililer'i, milli ara öncesi birbirinden zorlu 4 maç bekliyor. Fırtına'nın tek hedefi ise bu periyodu en az kayıpla atlatıp, takımdaki havayı yüksek tutmak.
 
Bu sezon büyük hedefleri olan Trabzonspor, bu haftayla birlikte zorlu bir maratonun içine girecek. Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki deplasmandan zaferle ayrılan Bordo-Mavililer, 2014 Dünya Kupası eleme maçları öncesi birbirinden kritik 4 mücadeleye çıkacak.  
 
Karadeniz temsilcisi, ilk olarak Süper Lig'de Kayserispor'un konuğu olacak. Ligin en iyi takımlarından biri olan Kayseri'den galibiyetle çıkmaya çalışacak olan Trabzon, sonrasında ise sahasında Torku Konyaspor'u ağırlayacak. Fırtına için en zorlu sınavlar ise bu haftadan sonra başlayacak.
 
Trabzonspor, Avrupa Ligi'nde liderlik için savaşacağı rakibi olan İtalyan devi Lazio ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Yoğun temponun dördüncü ve son karşılaşması, ligdeki Fenerbahçe karşılaşması olacak.
 
Sarı-Lacivertliler'le, Şükrü Saracoğlu'nda kozlarını paylaşacak Trabzonspor, bu periyottan en az kayıpla ayrılıp, milli araya moralli girmek için elinden geleni yapacak.

İşte kritik maçlar;

Kayserispor (D)

T.Konyaspor

Lazio

Fenerbahçe (D)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor