Fırtına Kayseri'ye acımadı

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Kayserispor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip 1-0'lık skorla kazandı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golü 61. dakikada Paulo Henrique kayde

Fırtına Kayseri'ye acımadı

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Kayserispor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip 1-0'lık skorla kazandı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golü 61. dakikada Paulo Henrique kaydetti.

Bu sonuçla bordo mavili takım puanını 9'a çıkarırken, Kayserispor ise 4 puanda kaldıLigde önümüzdeki hafta Kayserispor derbi mücadelesinde Kayseri Erciyesspor ile kozlarını paylaşırken, Trabzonspor ise kendi sahasında yakaladığı galibiyet serisini Torku Konyaspor önünde de devam ettirmeye çalışacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor