Fırtına İstanbul'a gitti

Trabzonspor Süper Toto Süper Lig'in 7. haftasında Şükrü Saraçoğlu stadında Fenerbahçe ile karşılaşacağı maç için İstanbul'a gitti.Bordo mavili kafilede sakatlıkları bulunan Soner ve Colman'ın yanı sıra, yabancı kontenjanı sınırına takılan Alanzinho ve Sol

Fırtına İstanbul'a gitti

Trabzonspor Süper Toto Süper Lig'in 7. haftasında Şükrü Saraçoğlu stadında Fenerbahçe ile karşılaşacağı maç için İstanbul'a gitti.

Bordo mavili kafilede sakatlıkları bulunan Soner ve Colman'ın yanı sıra, yabancı kontenjanı sınırına takılan Alanzinho ve Sol Bamba ile kadro dışı bırakılan Batuhan ve Volkan Şen de yer almadı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

Trabzonspor kafilesi şu isimlerden oluştu: Onur- Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Bosingwa, Giray, Mustafa, Aykut Demir, Olcan, Kadir Keleş, Yusuf, Aykut Akgün, Zokora, Abdülkadir, Malouda, Adrian, Emre Güral, Janko ve Henrique

COLMAN RİSKE EDİLMEDİ

Arjantinli futbolcu Gustavo Colman'ın Fenerbahçe maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcandığı ancak çekilen MR sonucunda bu futbolcunun zorlu karşılaşmada oynama ihtimalinin olmadığı tespit edilince, riske edilmeyip kadroya alınmadığı öğrenildi.

basliksiz-1.20131005141405.jpg

1380345_553062204767591_1793824987_n.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor