Fırtına ilk peşinde

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu sezon ilk deplasman galibiyetini almayı hedefliyor.Ligin ilk haftasında Beşiktaş ve ligin üçüncü haftasında Akhisar Belediyespor deplasmanlarından mağlubiyetlerle d

Fırtına ilk peşinde

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu sezon ilk deplasman galibiyetini almayı hedefliyor.

Ligin ilk haftasında Beşiktaş ve ligin üçüncü haftasında Akhisar Belediyespor deplasmanlarından mağlubiyetlerle dönerek dış saha maçlarında henüz puanla tanışamayan bordo-mavililer, ligin 5'inci haftasındaki Kayserispor maçında dış sahadaki ilk galibiyetini almaya çalışacak.

En son geçen sezon 22 Nisan'da yapılan ligin 30'uncu haftasındaki Eskişehirspor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle dönen Karadeniz ekibi, Kayserispor'u yenmesi halinde ligde 153 gün sonra deplasmanda kazanmış olacak.

Lige iyi bir başlangıç yapamayan ancak son 2 maçta Kardemir Karabükspor'u 1-0, UEFA Avrupa Ligi'nde Apollon Limassol'u 2-1 yenerek moral bulan bordo-mavililer, Kayserispor karşısında da kazanarak iyi sonuçlarını sürdürmeye çalışacak.

Trabzonspor Kulüp Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, bordo-mavili takımın her geçen gün daha iyi bir duruma geldiğini belirterek, "Takımıza ve teknik heyetimize güvendiğimizi her seferinde söylemiştik. UEFA Avrupa Ligi'nde Apollon Limassol karşısında önemli bir galibiyet alarak grup maçlarına iyi başlangıç yaptık. Şimdi önümüzde Kayserispor ile yapacağımız maç var. Bu maçı da kayıpsız geçerek yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

MUHTEMEL 11

Bordo-mavililerin yarınki karşılaşmaya Onur Recep Kıvrak, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Olcan Adın, Zokora, Aykut Akgün, Yusuf Erdoğan, Adrian, Malouda ve Henrique 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

KAYSERİ YOLCULUĞU BUGÜN

Karadeniz ekibi, kendi tesislerinde yapacağı antrenmanın ardından bugün saat 16.55'de özel uçakla Kayseri'ye gidecek. Sakatlıkları bulunan Colman ve Giray'ın kafilede yer almayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor