Fırtına Galatasaray'ı bekliyor!

Trabzonspor Fırtına Gençlik Taraftarları Grubu Başkanı Serkan Kalkan, yoğun maç temposunu sürdüren bordo-mavili takımın , Galatasaray karşısında taraftar moraline ihtiyacı olduğunu söyledi. UEFA Şampiyonlar Ligine şansız bir şekilde veda ederek Avrupa'da

Fırtına Galatasaray'ı bekliyor!

Trabzonspor Fırtına Gençlik Taraftarları Grubu Başkanı Serkan Kalkan, yoğun maç temposunu sürdüren bordo-mavili takımın , Galatasaray karşısında taraftar moraline ihtiyacı olduğunu söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligine şansız bir şekilde veda ederek Avrupa'da yoluna UEFA Ligi'nde devam edecek olan Trabzonspor'da Bordo-mavili taraftarlar Galatasaray karşılaşmasına bekliyor. Fırtına Gençlik Grubu Başkanı Serkan Kalkan'da ekibi ile birlikte zorlu karşılaşmada takımlarını destekleyecekleri sloganlar üzerinde hazırlık yapıyor.

Fırtına Gençlik Grubu Başkanı Serkan Kalkan, devler liginde Trabzonspor'un şansız bir şekilde üst tura çıkamadığını belirterek, "Teknik heyet ve futbolcularımız Türkiye'yi şampiyonlar liginde en iyi şekilde temsil ettiler. Bütün olumsuzluklara rağmen görevini en iyi şekilde yerine getirdi. Yoğun maç temposu içinde fizik ve kafa olarak yorgun olan takımımızın Galatasaray ile oynayacağı maçta taraftar moraline ihtiyacı var. Bu morali de biz taraftarlar olarak en iyi şekilde sahada takımımıza yansıtmalıyız"

dedi.

Taraftarlar olarak bu maça yönelik tüm hazırlıkları bitirdiklerini ifade eden Kalkan, maç saatini beklemeye başladıklarını belirterek, "Galatasaray maçında takımımızın her zamankinden daha çok taraftar desteğine ihtiyacı var. Teknik heyet ve futbolcular bu maçın önemini bizden daha çok biliyorlar. Onların sadece desteğe ve morale ihtiyacı var. Buna da biz taraftarlar olarak en iyi şekilde yerine getirmeliyiz. Maçların sonucu ne olur ise olsun biz taraftar grubu olarak teknik heyet ve oyuncularımızın her

zaman yanındayız" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor