Finish değil yaşamın kıyısı

 Ürdün rallisi mucize kurtuluşa sahne oldu. Muhammed el Sahlavi ile co-pilot Allan Harryman yönetimindeki Citroen DS3 R3 2WD model araç kontrolden çıkarak uçurumun kıyısında asılı kaldı. İzleyicileri dehşet içinde bırakan görüntülerde Citroen ikilisi araç

Finish değil yaşamın kıyısı

 

Ürdün rallisi mucize kurtuluşa sahne oldu. Muhammed el Sahlavi ile co-pilot Allan Harryman yönetimindeki Citroen DS3 R3 2WD model araç kontrolden çıkarak uçurumun kıyısında asılı kaldı. İzleyicileri dehşet içinde bırakan görüntülerde Citroen ikilisi araçtan indirilerek kurtarıldı. 
 
Altı metrelik uçurumdan aşağı yuvarlanmak üzereyken kurtulan aracın pilotu Muhammed el Sahlavi, kaza hakkında şöyle konuştu: "Yolun sonunu göremediğim için frene bastım. İyi ki bu kararı vermişim. Aksi takdirde uçurumun kenarında da asılı kalamayacaktık" dedi. Pilotlar en ufak bir hareketlerinde uçurumdan düşecek olan araçta mahsur kaldı. Sahlavi, "Allan ile birbirimize korkuyla baktık.Yaşamak için tek şansımız birileri bizi kurtarmaya gelene kadar hareketsiz beklemekti. Bir süre sonra ekipler geldi, biz de dışarı çıktık" diye konuştu. Ancak bir başka ralli pilotu ikili kadar şanslı değildi. Majed el Şemsi'nin yönetimindeki araç, uçurumdan yuvarlandı. Pilot araçtan ağır yaralı olarak çıkarıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor