Final maçları 28 - 29 Nisan'da

U17 Türkiye Şampiyonası final maçları 28-29 Nisan tarihlerinde yapılacak.Kütahya'da yapılan 2.kademe maçlarını da şampiyon olarak geride bırakan Fethiyespor U17 takımı Türkiye genelinde ilk 4 takım arasına kaldı. U17 Türkiye Şampiyonası final maçları 28-2

Final maçları 28 - 29 Nisan'da

U17 Türkiye Şampiyonası final maçları 28-29 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Kütahya'da yapılan 2.kademe maçlarını da şampiyon olarak geride bırakan Fethiyespor U17 takımı Türkiye genelinde ilk 4 takım arasına kaldı. U17 Türkiye Şampiyonası final maçları 28-29 Nisan tarihlerinde yapılacak. Fethiyespor'un finaldeki rakipleri ise Trabzon Telekom, Antalya Kepez, Samsun Kadıköy oldu.

Teknik Direktörlüğünü Enver Ataçocuğu'nun yaptığı Fethiyespor U17 takımı Cumartesi günü oynanan final maçında Y.Sandıklı'yı penaltı atışları sonrasında elemiş ve 2.kademe maçlarını da şampiyon olarak tamamlamıştı.

Sezon başında saha eksikliğin dolayısıyla akademi liglerine katılamayan Fethiyespor U17 takımının elde ettiği bu başarı, profesyonel takımın geleceği olan gençler adına umut verdi.

U17 takımının Türkiye genelinde ilk 4 takım arasında kalmasından dolayı sevinçli olduklarını belirten Fethiyespor Altyapı Sorumlusu Efdal Berk "Son yıllarda yapılan çalışmaların meyvesini almaya başlıyoruz. Sezon başında özellikle bu yaş kategorisinde iddialı olduğumuzu söylemiştik. Akademik lige katılabilseydik orada da başarılı olabileceğimizi öngörüyorduk. Şimdi hedefimizi ay sonundaki final maçlarını da kazanıp Türkiye Şampiyonu olmak. Ben Teknik heyetimizi ve sahada çok iyi mücadele eden sporcularımızı canı gönülden kutluyorum" dedi.

U17 Türkiye Şampiyonası final maçları 28-29 Nisan tarihlerinde yapılacak. Fethiyespor'un finaldeki rakipleri ise Trabzon Telekom, Antalya Kepez, Samsun Kadıköy oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler