Final için 3 aday stat

 Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçı için 19 Mayıs, Bursa Atatürk ve Olimpiyat Stadı'ndan birinin seçilmesi bekleniyor Ziraat Türkiye Kupası'nda 22 Mayıs tarihinde Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak fi

Final için 3 aday stat

 

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçı için 19 Mayıs, Bursa Atatürk ve Olimpiyat Stadı'ndan birinin seçilmesi bekleniyor
 
Ziraat Türkiye Kupası'nda 22 Mayıs tarihinde Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak final maçı için üç stat ön plana çıktı. TFF'nin, Ankara 19 Mayıs, Bursa Atatürk ve Olimpiyat Stadı'ndan birini tercih etmesi bekleniyor. İşte kupa finalinin oynatılmayı düşünüldüğü üç stat ve bu statları ön plana çıkaran nedenler:
 
1-ANKARA 19 MAYIS
PTT 1. Lig play-off'u oynanmasa bu stada sıcak bakılıyor. 21 bin 412 kapasiteli statta 650 koltuklu protokol tribünü avantaj olarak gözüküyor. Ayrıca Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da finale devet edilecek olması 19 Mayıs'ı cazip kılıyor.
 
2-BURSA ATATÜRK
Türk futboluna büyük katkıları olan ve aniden geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefaat eden İbrahim Yazıcı'nın anısına kupa finalinin 25 bin 456 kişilik Bursa Atatürk Stadı'nda oynanması da gündemde. Trabzonspor yönetimi de finali bu statta oynamak istediklerini resmen TFF'ye iletti.
 
3-ATATÜRK OLiMPiYAT
Türkiye Futbol Federasyonu'nun planları arasında finali, Türkiye'nin en büyük stadı olan 80 bin 597 kişilik İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynatmak da var. Daha önce bu stadı dolduran Trabzonspor'un istediği bu stada, Fenerbahçe de olumlu bir yaklaşım sergiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor