Final heyecanı bu gece başlıyor.

Polonya ve Ukrayna'nın ortaklaşa düzenlediği Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek final heyecanı Çek Cumhuriyeti ile Portekiz arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak.Polonya'nın başkenti Varşova'da oynanacak karşılaşma öncesi taraftarlar kent merkezi

Final heyecanı bu gece başlıyor.

Polonya ve Ukrayna'nın ortaklaşa düzenlediği Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek final heyecanı Çek Cumhuriyeti ile Portekiz arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak.

Polonya'nın başkenti Varşova'da oynanacak karşılaşma öncesi taraftarlar kent merkezinde maçın heyecanını aralıklarla yağan yağmur altında yaşıyorlar. Kent merkezinde kurulan eğlence bölgesi, Çek ve Portekizli taraftarlar ilgi göstermezken, daha çok kapalı alanların tercih edildiği gözleniyor.

Taraftarlar için eğlence çadırlarının bulunduğu merkezde Türkiye'nin tatil tanıtımının yapıldığı dev bir reklam afişi dikkat çekiyor. Antalya'nın doğal güzelliklerinin yer aldığı büyük bir binanın ön yüzüne asılan tanıtım afişinde ''Daha fazlasına hazırlanın'' sloganı dikkat çekiyor.

Ev sahibi Polonya ile önemli taraftar desteğine sahip Rusya'nın elenmesinin ardından Varşova'da grup maçlarına oranla şampiyona heyecanını şimdilik Çek Cumhuriyeti ve Portekiz taraftarları yaşıyor.

-Ulusal Stadyumun üstü kapatıldı-

Karşılaşmanın oynanacağı Ulusal Stadyum'un üstü yağmur nedeniyle tamamen kapatıldı. 50 bin kişi kapasiteli olan ve bu yılın ocak ayında inşası biten stat modern görüntüsüyle de dikkat çekiyor.

Vistula Nehri yakınlarında bulunan Ulusal Stadyum, Kırmızı-beyaz renkli tasarımı sebebiyle Polonya bayrağını andırıyor. Polonya Milli Takımı ve kent takımları Legio Varşova ile Polonia Varşova takımlarının maçlarını bu statta oynayacağı bildirildi.

Stadyum çevresinde geniş güvenliklik önlemleri alındığı gözlenirken basın mensupları stada girişte yoğun bir aramadan geçiriliyor. Basın mensupları X-ray cihazından geçtikten sonra stada alınıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor