Fikstür Avantajı 1461'den yana

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta 46 puanla 2. sırada bulunan Trabzon 1461 bir üst tura çıkma umutlarını sürdürüyor. Bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde  Altınorduspor’u konuk edecek olan Bordo- Mavili ekip, Körfez beraberliğini telafi edip Lider Ba

Fikstür Avantajı 1461'den yana

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta 46 puanla 2. sırada bulunan Trabzon 1461 bir üst tura çıkma umutlarını sürdürüyor. Bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde  Altınorduspor’u konuk edecek olan Bordo- Mavili ekip, Körfez beraberliğini telafi edip Lider Bandırmaspor’un puan kaybetmesini bekleyecek.

 

Ligin bitimine 6 hafta kala fikstür avantajı Bordo-Mavili ekibin lehine görünüyor. 49 puanla lider durumda bulunan Bandırmaspor ile de kendi sahasında karşı karşıya geleceği düşünüldüğünde 1461 Trabzon takımının TFF 1.Lig’e yükselme olasılığı yüksek görünüyor.

 

Bu hafta sonu küme düşme sınırında bulunan Altınordu karşısında 3 puandan başka sonuç düşünmeyen 1461 Trabzon takımı, bir sonraki hafta ise ligden ihraç edilen Mardinspor’dan hükmen 3 puan hanesine yazdıracak.

 

Ardından sahasında lider Bandırmaspor’u konuk edecek olan Bordo-Beyaz-Mavili ekip, Eyüp deplasmanına gidecek.  33.haftada sahasında Kızılcahamam’ı konuk edecek olan 1461 Trabzon takımı sezonun son haftasında ise Ünye deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek. 

 

KALAN MAÇLAR

 

ALTINORDU (İ)

MARDİN (Hükmen)

BANDIRMA (İ)

EYÜP (D)

K.HAMAM (İ)

ÜNYE (D)

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor