| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 25 Aralık 2007 13:03

FIFA'dan TS'ye sevindirici haber

Trabzonspor'a, İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'ne verdiği oyuncusu Ersen Martin konusunda sevindirici bir haber geldi.Kulüp genel saymanı Emin Kahraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ersen Martin'in bonservis bedeli konusunda FIFA'lık olduklarını

Trabzonspor'a, İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'ne verdiği oyuncusu Ersen Martin konusunda sevindirici bir haber geldi.

Kulüp genel saymanı Emin Kahraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ersen Martin'in bonservis bedeli konusunda FIFA'lık olduklarını anımsatarak, “FIFA, Huelva kulübüne 7 Ocaka kadar Trabzonspor'a karşı maddi vecibelerini yerine getirmesi için ihtar çekti” dedi.

Trabzonspor, Recreativo Huelva Kulübü ile Ersen Martin'in transferi konusunda 1 milyon dolara prensipte anlaşmış, ancak bordo-mavili kulüp, İspanya kulübünün parayı zamanında yatırmadığı gerekçesiyle bu futbolcuyu vermekten vazgeçmişti.

Ersen Martin ile faks yoluyla sözleşme imzalayan Huelva da FIFA'ya itirazda bulunmuştu. FIFA, Ersen Martin'in geçici lisans ile İspanyol takımında oynamasına karar vermişti. Maddi konularda ise FIFA, 2 kulübün anlaşmasını istemişti.

FIFA'nın verdiği son karara göre İspanya Kulübü'nün Trabzonspor ile maddi konularda 7 Ocaka kadar anlaşması gerekiyor.



Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Bu Haber İlginizi Çekebilir

UEFA'dan Fenerbahçe'ye dev ceza!
Spor

UEFA'dan Fenerbahçe'ye dev ceza!