FIFA'dan Devrim Niteliğinde Karar

 FIFA, yaptığı açıklamada gol çizgisi teknolojisi ve kadın futbolcuların sahaya başörtüsü ile çıkmaları konularına onay verdiğine dair açıklama yaptı. Reuters'in servis ettiği haberde, son olarak EURO2012'de deneme amaçlı kullanılan gol çizgisi teknolojis

FIFA'dan Devrim Niteliğinde Karar

 

FIFA, yaptığı açıklamada gol çizgisi teknolojisi ve kadın futbolcuların sahaya başörtüsü ile çıkmaları konularına onay verdiğine dair açıklama yaptı. Reuters'in servis ettiği haberde, son olarak EURO2012'de deneme amaçlı kullanılan gol çizgisi teknolojisinin onaylandığı ifade edildi.

 

FIFA Genel Sekreteri Jerome Valcke'nin yaptığı açıklamada bu teknolojinin öncelikle Aralık ayındaki FIFA Dünya Kulüpler Kupası ardından 2013 yılındaki Afrika Uluslar Kupası ve 2014'te Brezilya'daki Dünya Kupası'nda kullanılacağını vurguladı. Öte yandan müslüman kadın futbolcuların sahaya başörtüsü ile çıkmaları konusunda da konuşan FIFA Genel Sekreteri Jerome Valcke, bu konuda da sporcuları özgür bıraktıklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor