FIFA U20 Logosunu belirledi

 FIFA'nın en büyük organizasyonlarından biri olan ve 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında Türkiye'de düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası'nın lansmanına Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten, TFF Yönetim Ku

FIFA U20 Logosunu belirledi

 

FIFA'nın en büyük organizasyonlarından biri olan ve 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında Türkiye'de düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası'nın lansmanına Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Sekreter Prof. Dr. Emre Alkin, FIFA U20 Dünya Kupası turnuva direktörü Inaki Alvarez ve A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile U20 Milli Takımı Teknik Direktörü Feyyaz Uçar katıldı.

20 yaş altında dünyanın en iyi 24 takımının katılacağı 2013 FIFA U20 Dünya Kupası; Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Kayseri, Rize ve Trabzon şehirlerinde düzenlenecek.

 

NAZAR BONCUKLU LOGO GÖZ KAMAŞTIRDI

Sanatçı Demet Tuncer'in sunuculuğunu yaptığı lansmanda turnuvanın logosu da görücüye çıktı. Türkiye'de gerçekleşecek organizasyona ait olduğunun ilk bakışta anlaşılması amacı ile tasarlanan logoda Türk bayrağının renkleri olan kırmızı-beyaz dışında, adını Türkiye'den alan turkuaz rengi kullanıldı. Logoda ilk göze çarpan öğe ise nazar boncuğu oldu. Mavi boncuğun üstünde turkuaz olarak kullanılan ve dinamizm katan lale çiçeği logoda yer aldı. Lalenin logoda kullanılması ile ülkemizin futbola olan tutkusu ve turnuvada mücadele edecek futbolcuların gençliği vurgulandı.

 

logo.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor