FİFA U20 Dünya Kupası Heyeti Rize'de

 FİFA tarafından organize edilen U 20 Dünya Kupası öncesi müsabakaya katılacak ekiplerin temsilcileri ve FİFA yetkililerinden oluşan bir heyet bugün Rize’ye gelerek incelemelerde bulundular.  21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında ülkemizde düzenlen

FİFA U20 Dünya Kupası Heyeti Rize'de

 

FİFA tarafından organize edilen U 20 Dünya Kupası öncesi müsabakaya katılacak ekiplerin temsilcileri ve FİFA yetkililerinden oluşan bir heyet bugün Rize’ye gelerek incelemelerde bulundular. 
 
21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında ülkemizde düzenlenecek olan FIFA U20 Dünya Kupası C Grubu müsabakaları öncesinde, müsabakaya katılacak olan takımların temsilcileri ve FİFA yetkililerinden oluşan heyet bugün Rize’ye gelerek maçların oynanacağı Rize Yeni Şehir Stadyumu’nda incelemelerde bulundular.
İnceleme sonrası heyet basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Avustralya U20 Takım Menajeri Roberts Simon John Hamilton yaptığı değerlendirmede Rize’yi ve stadyumu beğendiğini belirterek, “Bizi Rize’ye getirdiğiniz için teşekkür ederim. Harika bir stadyumunuz var. Haziran ayının 20’sinde El Salvador ile burada oynayacağız. Rize şehrine bizi burada misafir edecekleri için teşekkür ediyorum” dedi.
 
Kolombiya U20 Takımı Menajeri Cogollo Claudio ise yaptığı değerlendirmede, “Gayet güzel bir stadyum. Trabzon stadyumu da güzeldi. Elimizden gelen çalışmayı ortaya koyarak turnuvada kazanmak istiyoruz. Çevre ülkelerde yaşayan Kolombiyalıların maçı izlemek için Rize’ye geleceğini tahmin ediyorum” diye konuştu.
 
El Salvador U20 Takımı Menajeri Lovo Gochez ise yaptığı değerlendirmede, “Çok güzel bir karşılama oldu. Şehir çok güzel ve bulunduğumuz bu ortamdan çok memnunuz. Bu şehirde ve bu stadyumda oynayacağımız için mutluyuz” derken, Türkiye U 20 Takımı Menajeri Tamer Güngör ise “Nazik karşılamadan dolayı mutluyuz. Ev sahibi olmanın verdiği bir avantaj var. Bu avantajı en iyi şekilde değerlendirip en güzel sonuçları almaya çalışacağız. Umarım her şey bizim ve ülkemiz için hayırlı olur” ifadelerini kullandı. 
 
İncelemenin ardından toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler