FİFA Şike için FB ve BJK'nin peşine düştü

Türkiye'de 3 Temmuz'da başlayan şike soruşturmasına hiç müdahil olmayan ancak gelişmeleri yakından takip eden FIFA, şike dosyasına el attı! UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında verdiği men cezalarının ardından CAS da bu cezaları onamış

FİFA Şike için FB ve BJK'nin peşine düştü

Türkiye'de 3 Temmuz'da başlayan şike soruşturmasına hiç müdahil olmayan ancak gelişmeleri yakından takip eden FIFA, şike dosyasına el attı!

 UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında verdiği men cezalarının ardından CAS da bu cezaları onamıştı. Yaklaşık 2 hafta önce UEFA'nın TFF'ye gönderdiği yazıya rağmen TFF'nin Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında henüz bir hamle yapmaması dikkat çekerken, şike dosyasına FIFA da dahil oldu.

Alınan bilgilere göre FIFA'nın şike ve bahis suçlarından sorumlu isimlerinden Ralph Mutschke'ün denetimindeki bir ekip, geçtiğimiz hafta Türkiye'ye gelerek dava hakkındaki tüm dosyaları istedi.

FIFA'nın süreci başından bu yana takip ettiği bilinirken, Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında UEFA'nın taleplerinin karşılanmaması halinde TFF'ye ağır cezalar vermesi gündeme gelecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor