FİFA İncelemelerde bulunacak

2013 yılında düzenlenecek 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'nin ev sahipliğine karar verilmesinin ardından turnuvanın düzenleneceği şehirler FIFA ve TFF heyetleri tarafından incelenecek. Buna göre FIFA ve Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri 21

FİFA İncelemelerde bulunacak

2013 yılında düzenlenecek 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'nin ev sahipliğine karar verilmesinin ardından turnuvanın düzenleneceği şehirler FIFA ve TFF heyetleri tarafından incelenecek.
 

Buna göre FIFA ve Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri 21 Haziran Perşembe 2012 tarihinde Trabzon’a gelerek, Hüseyin Avni Aker ve Ahmet Suat Özyazıcı stadyumlarıyla, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri ve Trabzonspor Futbol Akademisi’nde incelemelerde bulunacaklar. Aynı heyet daha sonra Rize’ye de geçerek, buradaki tesislerle ilgili tespitlerde bulunacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor