Ferhat'a sürpriz talip!

 Trabzonspor'un 25 yaşındaki sol beki Ferhat Öztorun için daha önce Orduspor da devreye girmişti ancak mor-beyazlı ekip futbolcunun yüksek bonservis ücreti nedeniyle bu transferden vazgeçti. Orduspor'un ardından Ferhat'a sürpriz bir talip daha çıktı. Savu

Ferhat'a sürpriz talip!

 Trabzonspor'un 25 yaşındaki sol beki Ferhat Öztorun için daha önce Orduspor da devreye girmişti ancak mor-beyazlı ekip futbolcunun yüksek bonservis ücreti nedeniyle bu transferden vazgeçti.
 
Orduspor'un ardından Ferhat'a sürpriz bir talip daha çıktı.
 
Savunmanın soluna takviye yapması beklenen Beşiktaş'ın, bordo-mavili ekibin 25 yaşındaki sol beki için devrede olduğu kaydedildi.
 
Transferin önümüzdeki birkaç gün içerisinde netlik kazanacağı ve Beşiktaş yönetiminin, Ferhat için Trabzonsporlu yöneticilerle masaya oturacağı belirtildi.
 
Sol bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Samet Aybaba daha önce yaptığı açıklamada Ziegler transferini yalanlamış ve yerli bir sol bek alacaklarını söylemişti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler