Ferguson görevi bırakıyor

 Manchester United’ın 26 yıldır teknik direktörlüğünü yapan Sir Alex Ferguson, sezon sonunda emekli olacağını açıkladı. İngiliz ekibinin resmi sitesinden yapılan duyuruda, deneyimli teknik adamın sezonun bitimiyle beraber futboldaki aktif teknik direktörl

Ferguson görevi bırakıyor

 

Manchester United’ın 26 yıldır teknik direktörlüğünü yapan Sir Alex Ferguson, sezon sonunda emekli olacağını açıkladı.
 
İngiliz ekibinin resmi sitesinden yapılan duyuruda, deneyimli teknik adamın sezonun bitimiyle beraber futboldaki aktif teknik direktörlük hayatına nokta koyacağı duyuruldu.
 
Ferguson yaptığı yazılı açıklamada emekli olmayı uzun süredir düşündüğünü ve en doğru zamanın bu olduğunu belirterek, “Benim için takımı olabilen en güçlü halde bırakmak önemliydi, bunu da başardığımı sanıyorum” ifadelerini kullandı. İskoç teknik adam, ailesine de destekleri için teşekkür etti.
 
6 Kasım 1986’dan beri Manchester United’ı çalıştıran teknik adam, Kırmızı Şeytanlar’la tam 38 kupa kazandı. Bunların 13’ü lig şampiyonluğu, 2’si Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 5’i FA Cup ve 5’i de lig kupasıydı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor