Fenerlilerin isteğine TFF yanıtı

Milli maçlar Anadolu’da oynansın” diyen F.Bahçeli futbolculara yanıt TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman’dan geldi.Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off

Fenerlilerin isteğine TFF yanıtı

Milli maçlar Anadolu’da oynansın” diyen F.Bahçeli futbolculara yanıt TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman’dan geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off ilk maçında Hırvatistan’a 3-0 yenilen A Milli Takım’a Türk Telekom Arena’da tepki gösterilmesinin ardından, maçın neden Anadolu’da oynanmadığı yönündeki eleştirileri doğru bulmadığını söyledi.

Tanman, yaptığı açıklamada, Türk Telekom Arena’da oynanan Estonya maçında da benzer sorunlar yaşandığını belirterek, “Türk Telekom Arena’ya ve oraya maçı izlemeye gelen taraftarlara haksızlık yapmayalım. Türkiye’nin neresinde olursa olsun, bu kadar önemli bir maçta skor 3-0’a geldikten sonra tepki olur. Bu durum futbol kültürümüzle alakalı bir şey” diye konuştu.

Herkesin çok dikkatli olması gerektiği bir dönemden geçildiğini anlatan Cüneyt Tanman, “Eski bir futbolcu olarak, bu kritik dönemde futbolculara da tavsiyem var. Profesyonel oyuncu kriz yaratmaz. Yaptıklarının nelere mal olacağını hesap etmek zorundadır. Onun işi mesaj vermek değil, sahada iyi yaptığını, sanatını sergilemektir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor