Fenerliler'de yeni muzcular ortaya çıktı!

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi müsabakasında yaşanan olayların yankıları devam ediyor. Müsabakada Sarı Kırmızılı futbolculara yönelik yapılan ırkçı saldırı ise dünya basınında bile haber oldu.FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLER YALANLADIDün Fenerb

Fenerliler'de yeni muzcular ortaya çıktı!

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi müsabakasında yaşanan olayların yankıları devam ediyor. Müsabakada Sarı Kırmızılı futbolculara yönelik yapılan ırkçı saldırı ise dünya basınında bile haber oldu.
FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLER YALANLADI

Dün Fenerbahçe'ye yöneltilen eleştirilere yanıt vermek için basın açıklaması yapan Yönetim Kurulu üyesi Tolga Deniz Aytöre ve Asbaşkan Ömer Temelli, maç esnasında çekilen görüntüleri göstererek ırkçılık iddialarını yalanladılar. Maçta muz gösteren taraftarda iddiaları yalanlayarak, "Ben statta o muzu bir amcadan ikram aldım. Muslera'ya yapılan tezahürata eşlik ettim. O sırada başka bir futbolcu sahada yoktu. Benim kültürümde böyle bir şey yok. Muzun ırkçılık anlamına geldiğini de bilmiyordum. Muslera ve Taffarel dışında kimse sahada yoktu. Kültürümde ve yaşam tarzımda ırkçılık yoktur" dedi.

YENİ GÖRÜNTÜLER VAR

Ancak bu açıklamaların ardından ortaya çıkan yeni görüntüler Fenerbahçe yönetiminin başını ağrıtacak cinsten. Görüntülerde bir Fenerbahçe taraftarının Galatasaray'ın Fildişili oyuncusu Eboue saha içerisindeyken arkasından muz gösterilip maymun taklidi yaptığı ortaya çıktı.
tdahfsjq.jpg
Bir diğer görüntüde de yine taraftarlardan biri elinde muz ile görüntüleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor