Fenerliler polisle çatıştı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan İlhan Ekşioğlu'nun da aralarında bulunduğu 15. davasının sona ermesinin ardından Çağlayan Adliyesi'nin çevresi karıştı.Kararı merakla bekleyen sarı lacivertli taraftarlar Başkan Aziz Yıldırım lehine tahliye kar

Fenerliler polisle çatıştı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan İlhan Ekşioğlu'nun da aralarında bulunduğu 15. davasının sona ermesinin ardından Çağlayan Adliyesi'nin çevresi karıştı.

Kararı merakla bekleyen sarı lacivertli taraftarlar Başkan Aziz Yıldırım lehine tahliye kararı çıkmayınca polisle çatıştı. Bazı basın mensupları ve taraftarlar arasında da ortamın gerildiği belirtilirken yakılan meşaleler etrafa saçıldı.

 Olayların ardından güvenlik güçleri olayları kontrol altına alarak tepkili taraftarları bir bölgede topladı. Öte yandan atılan taşlar nedeniyle bir basın mensubunun kafasından yaralandığı ve ambulansla hastaneye kaldırıldığı belirtildi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler