Fenerliler Ordulu oyunculara para...

 Araştırmacı yazar Talip Doğan Karlıbel geçtiğimiz hafta oynanan Orduspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili bir olay açıklama daha yaptı. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'nin aracılar vasıtasıyla Orduspor'lu futbolcular Ayila Yussuf, Iniguez Garcia ve Javier Umbides'e

Fenerliler Ordulu oyunculara para...

 

Araştırmacı yazar Talip Doğan Karlıbel geçtiğimiz hafta oynanan Orduspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili bir olay açıklama daha yaptı.
 
Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'nin aracılar vasıtasıyla Orduspor'lu futbolcular Ayila Yussuf, Iniguez Garcia ve Javier Umbides'e 350 bin lira gönderdiğini iddia eden Talip Doğan Karlıbel bu konunun peşini bırakmıyor.
 
Karlıbel bugün de twitter hesabından yaptığı açıklamada Orduspor'un Sloven kalecisi Saso Fornezzi'nin hemen her maçta oynadığını ancak nedense geçtiğimiz haftaki Fenerbahçe maçında yedek bırakılmasının mide bulandırıcı olduğunu söyledi. 
 
Karlıbel ayrıca Orduspor'un Nijeryalı savunma oyuncusu Ayila Yussuf'un aldığı paraları yurt dışına aktardığını iddia etti.
 
Bakalım Fenerbahçe ve Orduspor cephelerinden bu açıklamalara bir yanıt gelecek mi?
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor