Fenerliler bizi şikayet etmişşş!

Her defasında Türk futbolu ve Trabzonspor’un hakkını savunmak adına yaptığı haberlerle ülke gündemine oturan, doğruyu ve gerçekleri siz okuyucularına aktaran haber61.net anlaşılan o ki bazı Fenerbahçe taraftarının hazımsızlığına neden oluyor.Şike soruştur

Fenerliler bizi şikayet etmişşş!

Her defasında Türk futbolu ve Trabzonspor’un hakkını savunmak adına yaptığı haberlerle ülke gündemine oturan, doğruyu ve gerçekleri siz okuyucularına aktaran haber61.net anlaşılan o ki bazı Fenerbahçe taraftarının hazımsızlığına neden oluyor.

Şike soruşturması kapsamında emniyetin telefon dinlemelerine takılan Trabzonspor yöneticisi ve Türkiye’nin en büyük balık ihracatçısı Recep Denizer’in, iddianamede geçen “balık” sözlerinin neden kullanıldığından dahi haberi olmayan Fenerbahçe taraftarı, mail ve telefonla yaptıkları tehditlerin yanısıra Haber61.net’i Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a şikayet etti.

Dün yayımladığımız, “Trabzonspor ana sütü gibi temiz” başlıklı haberimizin ardından sitemizde haberi gören Fenerbahçe taraftarı bu haberi twitter’dan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın resmi Twitter adresine, “Sn bakanım bakın haber61.net nasıl Trabzonsporluları manipüle ediyor ve etik kurulunu etki altına alıyor” şeklinde yalan yanlış suçlamalarla gerçeği saptırmak mücadelesi veriyorlar.

Sürecin bu denli uzamasından cesaret alan bazı ön yargılı kişiler, unutmasınlar ki; haber61.net Trabzonspor’un şike skandalına katıldığı yönde en küçük bir delil olsa, bir inandırıcılık olsa bu skandala karışanlar Trabzonspor’un yöneticileri dahi olsa yine en sert tepkiyi gösterirdi.

Aynı Şike soruşturmasının başını çeken Fenerbahçe başkanı ve yöneticilerine olduğu gibi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler