Fenerli oyuncular ceza almalı"

Deneyimli gazeteci Hıncal Uluç 1461 Trabzon ile Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında 1461 Trabzonlu futbolcu Göksu'nun elini sıkmayan Fenerbahçeli futbolcuların ceza kuruluna sevk edilmesi gerektiğini söyledi Uluç olayı TFF yönetimini

Fenerli oyuncular ceza almalı"

Deneyimli gazeteci Hıncal Uluç 1461 Trabzon ile Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında 1461 Trabzonlu futbolcu Göksu'nun elini sıkmayan Fenerbahçeli futbolcuların ceza kuruluna sevk edilmesi gerektiğini söyledi

 Uluç olayı TFF yönetiminin değerlendirmesi gerektiğini belirterek" "TFF'nin değerlendirmesi lazım. El sıkma olayı göstermelik bir seramoniyse kaldırılsın. O el sıkma, tribündeki seyircilere televizyondaki izleyicilere örnek olacak dostluktur, arkadaşlıktır anlamı vermek için yapılıyorsa el sıkmamak suçu işlenmiştir.

FENERLİ FUTBOLCULAR KURALI ÇİĞNEDİLER

Göksu'nu elini sıkmayan bütün Fenerbahçeli futbolcuları ceza heyetine gitmesi lazım ya da kaldırsınlar. Yarın bu seramonilerde çok başka olaylar da yaşanabilir göz yumduğun anda kapıyı açtığın anda o kapının ardından neler gelir ben yıllar boyu bu ülkede neler olur biliyorum. Bu olay sadece Fenerbahçeli oyuncuların ve Fenerbahçeli yöneticilerin ne kadar mizahtan uzak olduğunu gösteriyor."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler