Fenerli Avukatların yeni oyunu

Fenerbahçe'nin yeni oyunu. Fenerli avukatlar son dakikada tahkikat isteyerek mahkeminin karar vermesine engellemeye çalıştılar. Mahkeme başkanı Mehmet Ekinci Fenerli avukatlara sert tepki gösterdiFenerbahçe Avukatı: Tahkikat için süre istiyoruz. deyince b

Fenerli Avukatların yeni oyunu

Fenerbahçe'nin yeni oyunu. Fenerli avukatlar son dakikada tahkikat isteyerek mahkeminin karar vermesine engellemeye çalıştılar. Mahkeme başkanı Mehmet Ekinci Fenerli avukatlara sert tepki gösterdi

Fenerbahçe Avukatı: Tahkikat için süre istiyoruz. deyince başkan Mehmet Ekinci daha fazla dayanamadı.

Mahkeme heyeti başkanı Ekinci: Süre istiyorsunuz o zaman bu dava Eylül - Ekim'de biter . Gelip son dakikada müdahil oluyorsunuz sonra işi uzatıyorsunuz. diyerek avukatlara  tepki gösterdi.

(Tahkikat: Suç istinat edilen kişinin, bu suçu işleyip işlemediğinin yetkili kişilerce araştırılarak bir rapora bağlanmasıdır.)

AZİZ YILDIRIMI KURTARAMAYINCA İYİCE ŞAŞIRDILAR

  

Avukat Ali Rıza Dizdar: Bu mahkeme Anayasa'ya aykırı. Dosyayı Anayasa Mahkemesi'ne gönderin.

Avukat Ali Rıza Dizdar: Ben de sizin gibi odaya girip ses kayıtlarını dinlemek istiyorum. Bana vermeyin ama dinlemek istiyorum. Çalacak değilim.

Avukat Erdener Yurtcan: Derinleştirme meselesi çözülmeden savcının esas hakkında mütalaa vermesi uygun olmaz. Hakim'in derinleştirme isteyip istememeyi sorması bu aşamada doğru ama savunmanın süre istemesi haklı bir talep.

 

Aziz Yıldırım'ın avukatı Şeref Dede: Gerçeği araştırıyoruz, bu acelenizi anlamış değilim, acele giden ecele gider, Fenerbahçe avukatına 'geç kaldınız, neden daha önce söylemediniz' diyemezsiniz, biz tahkikat talebimizi derhal sunmaya bırakılmak zorunda değiliz.

Aziz Yıldırım'ın Avukatı Köksal Bayraktar: Tahkikat talebimizi, yazılı olarak delillerimizle sunmak için mehil(zaman) istiyoruz.

Aziz Yıldırım'ın avukatı Abdullah Kaya: Trabzonspor'a ilişkin yöneticiler Recep Denizer  ve Coşkun Cebi arasında geçen balık konulu görüşmeye istinaden tanık olarak dinlenilmesini talep ediyoruz. C

oskun Cebi'nin konuşma sırasındaki bazı kayıtlarının tespitini talep ediyoruz. 6 milyon TL'llik alınan avansa ilişkin dolayısıyla Trabzonspor'un hesap kayıtlarını ve faturaların getirtilip, incelenmesini talep ediyoruz.

Aziz Yıldırım'ın Avukatı Faik Işık: İddia makamına karşı biz silahlarımızı kullanamadık. Henüz cevabımızı almadan savcı nasıl mütalaa verecek.

Mahkeme heyeti: Hep başa dönüyorsunu

Aziz Yıldırım'ın Avukatı Faik Işık: Biz hiç baştan çıkmadık. 11 aydır Metris'teyiz. Ayakkabı ve kemerlerimizi çıkartıp giriyoruz, tahliye istiyoruz.

Fenerbahçe Kongre Üyesi Bülent İşcen'in avukatı: Muvekkilimin kongrede cebir şiddet uygulandığına ilişkin beyanları olan kişilerin dinlenmesini talep ediyorum.

Menajer Ali Kıratlı'nın avukatı: Eskişehirspor, İBB ve Sivasspor oyuncularının tanık olarak çağırılıp şike, teşvike ilişkin dinlenmesini talep etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor