Fener'in taşlanması ile TS'nin ilgisi yok"

Kayserispor – Fenerbahçe maçında çıkan olaylar ve sarı – lacivertli kulübün otobüsüne yapılan saldırıyla ilgili Kayseri Valiliği Trabzonspor’a bilgi verdi:Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar  Kayseri Valiliğinin Fenerbahçe otobüsünün taşlanması ile ilgili

Fener'in taşlanması ile TS'nin ilgisi yok"

Kayserispor – Fenerbahçe maçında çıkan olaylar ve sarı – lacivertli kulübün otobüsüne yapılan saldırıyla ilgili Kayseri Valiliği Trabzonspor’a bilgi verdi:

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar  Kayseri Valiliğinin Fenerbahçe otobüsünün taşlanması ile ilgili olarak  Trabzonspor’a bilgi verdiğini belirterek”  Trabzonspor'un bu olaylarla hiç ama hiç alakası yoktur. Bunu bizi bu işin içine çekmek isteyen, bu işi bilinçli şekilde yapan bazı kurum ve kuruluşlar var. Bunları ayıplıyorum, kınıyorum. Bunlar anarşi doğurur ve kimseye fayda sağlamaz.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ve Kayseri Valiliği'nden de bilgi aldık. Bu işin Trabzon ve Trabzonspor'la hiçbir alakası yoktur. Bunun altını net çiziyorum. Bunları yapanları da bu asılsız haberleri çıkaranları da kınıyorum, lanetliyorum.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ve valiliği, bu olayların Trabzonspor'la hiçbir alakası olmadığını net şekilde söylüyorlar."dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor