Feneri yenin primi kapın

Trabzonspor yarın akşam deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçı kazanarak taraftarlarına moral vermek istiyor. Bordo mavili futbolcular maçı kazanırsa 20'şer bin liralık primin de sahibi olacak.Bordo mavili takımın teknik direktörü Mustafa Akçay, Lazio

Feneri yenin primi kapın

Trabzonspor yarın akşam deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçı kazanarak taraftarlarına moral vermek istiyor. Bordo mavili futbolcular maçı kazanırsa 20'şer bin liralık primin de sahibi olacak.

Bordo mavili takımın teknik direktörü Mustafa Akçay, Lazio maçında son dakikalarda yenilen goller nedeniyle kaybedilen üç puanın ardından oyuncularına önemli uyarılarda bulundu. Özellikle yakalanan gol pozisyonlarının değerlendirilmesi konusunda uyarılar yapan Akçay’ın Lazio maçında olduğu gibi Fenerbahçe maçına da hücuma dönük bir futbollu takımını sahaya süreceği öğrenildi. Akçay’ın Malouda, Adrian, Henrique ve Yusuf’tan oluşan hücum hattıyla maçın ilk dakikalarında rakip kaleyi baskı altına almak istediği öğrenildi.

ÜÇ PUANA 20'ŞER BİN TL PRİM

Trabzonspor yönetimi Torku Konyaspor, Lazio ve Fenerbahçe maçlarından en az 7 puan çıkarılması durumunda futbolculara 20'şer bin TL prim vermeyi vadetmişti. Bugüne kadar oynadığı iki maçta 4 puan toplayan bordo mavililer, Fenerbahçe maçını kazanmaları durumunda 20'şer bin TL’lik primin sahibi olacak. Bordo mavili yönetimin Ekim ayında UEFA’dan gelecek olan nakit girdisiyle de futbolcu taksitlerinin bir bölümünü ödeyeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor