Fener'i yenecek, tarihe geçecek

Trabzon'da Fener provalarına Şenol Güneş damgasını vuruyor. Son olarak öğrencileriyle bir toplantı yapan deneyimli hocanın, “Rakibin 40 maçtır evinde yenilmiyor olması, yenilmeyeceği anlamına gelmez. Biz bunu başaracak ve tarihe geçecek potansiyele sahibi

Fener'i yenecek, tarihe geçecek

Trabzon'da Fener provalarına Şenol Güneş damgasını vuruyor. Son olarak öğrencileriyle bir toplantı yapan deneyimli hocanın, “Rakibin 40 maçtır evinde yenilmiyor olması, yenilmeyeceği anlamına gelmez. Biz bunu başaracak ve tarihe geçecek potansiyele sahibiz” dediği öğrenildi.



Trabzonzpor’da Süper Final’in ilk sınavı olan Fenerbahçe hazırlıkları tempo yoğunlaşarak sürüyor.

İdmanlara damgasını vuran isim ise ne Burak ne Olcan ne de Colman. Bordo-Mavili takımın antrenmanlarında kelimenin tam anlamıyla Şenol Güneş rüzgarı esiyor.

 

Deneyimli hoca tüm oyuncularıyla yakından ilgilenip moralli tavrıyla havanın pozitife dönmesinde büyük rol oynarken, toplantılarda da özgüven vurgusu yapıyor.

Fenerbahçe’nin Kadıköy’de 40 maçtır yenilgi yüzü görmemesinden yola çıkarak oyuncularını motive etmenin yollarını arayan Şenol Güneş’in, “Fenerbahçe’nin evinde yenilmiyor olması, yenilmeyeceği anlamına gelmez. Biz Trabzonspor olarak bunu başaracak potansiyele sahibiz” dediği öğrenildi.

 

Güneş’in önemli bir başka telkini de atmosfere dairdi. Karadeniz temsilcisinin patronunun bu yönde de futbolcularına şunları söylediği bildirildi: Atmosferin sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Bırakın seyirciyi, ne hakemle ne de rakip futbolcularla negatif diyaloğa girin. Kazanarak başlarsak çok önemli bir adım atarız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler