Fener’i akladı, TFF’yi bıraktı

Trabzonspor başkanı Sadri Şener’in Fenerbahçe’yi aklamak için TFF ‘de göreve başladı diye ağır eleştiri getirdiği Kemal Kapulluoğlu TFF’deki görevinden ayrıldı Yıldırım Demirören yönetimi göreve başladığından bu yana  fahri olarak TFF'nin hukuk danışmanlı

Fener’i akladı, TFF’yi bıraktı

Trabzonspor başkanı Sadri Şener’in Fenerbahçe’yi aklamak için TFF ‘de göreve başladı diye ağır eleştiri getirdiği Kemal Kapulluoğlu TFF’deki görevinden ayrıldı

 

Yıldırım Demirören yönetimi göreve başladığından bu yana  fahri olarak TFF'nin hukuk danışmanlığını yapan Kemal Kapulluoğlu görevini bıraktı.

 

TFF yetkililerine UEFA'ya karşı Türkiye Futbol Federasyonu'nu savunacağını ancak TFF'nin içişlerinde karışıklıklar bulunduğunu belirten Kapulluoğlu, görevini yaparken dışarıdan müdahalelere maruz kaldığını da sözlerine ekledi.

 

Kapulluoğlu görevini bırakma kararı aldıktan sonra ikamet ettiği şehir olan Ankara'ya döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor